In het Groene WoudFysiotherapie buiten in de natuur

De fysiotherapie buitenpraktijk werkt in de natuur aan je nekpijn!  Als je in Ulft woont, is de buitenpraktijk altijd dichtbij.

Nu de fysiotherapie  steeds meer over adviseren, oefenen, begeleiden en leefstijl gaat, kan dat ook prima buiten in de natuur! Bij de behandeling van nekpijn wordt buiten in de natuur, aan je klachten gewerkt, met oefentherapie, graded activity en/of ontspanningstherapie in de natuur. Want de natuur draagt veel bij aan ontspanning en  herstel! Dat komt ook uit onderzoek naar voren. En wie kan er nu niet een steuntje in de rug gebruiken naar optimaal herstel?

Lees hier meer over het behandelproces.

In het Groene Woud fysiotherapie buitenpraktijk is werkzaam in de natuur in 3 gemeenten in de Achterhoek. Dus als je in Ulft werkt of woont, is er altijd een lokatie bij je in de buurt!

  • Aalten (dinsdag)
  • Doetinchem (woensdag en vrijdag)
  • Oude Ijsselstreek (donderdag)

Kijk bij Contact voor meer details over de locaties.

De fysiotherapie buitenpraktijk laat je van je nekpijn herstellen, o.a. via de natuur. Het lichaam herkent de vertrouwde omgeving  en zet het zenuwstelsel in de ‘herstelstand’, waar elk herstelproces van profiteert. De effecten van het in de natuur zijn, komen bovenop de effecten van de gewone fysiotherapeutische begeleiding (training, oefeningen en adviezen m.b.t. belasting en belastbaarheid). Jij bent namelijk óók natuur! De evolutie is nog niet zo ver dat dat uit je genen is verdwenen! (Zie invloed natuur op herstel).

Kijk het filmpje op de pagina Buitenpraktijk en lees onder het filmpje verder.

Intake

nekpijn in de natuur in omgeving van Ulft begint altijd met een intake. deze vindt plaats, op één van de de volgende locaties:

  • Fysio- en manuele therapie Silvolde. 
    Monseigneur Nolensstraat 10, 7064 GT Silvolde.
  • Bij jou thuis

Neem contact op met in het Groene Woud fysiotherapie, als je de intake wilt plannen, verzetten of annuleren. Ook als de intake in Silvolde is bel je met 06-39828008, of mail je naar info@inhetgroenewoud.nl.

Lees  hier meer over de eerste afspraak, de behandeling, groepsbehandelingen en de oefenapp.