In het Groene WoudAlgemene Voorwaarden – buitenfysiotherapie

-Het verschijnen op een eerste afspraak betekent dat client accoord is met de algemene voorwaarden.

-‘in het Groene Woud fysiotherapi’ biedt in opdracht van ‘Fysio- en manuele therapie Silvolde’ (hierna te noemen: FysioSilvolde)  buitenfysiotherapie aan.

-FysioSilvolde declareert uw behandelingen buitenfysiotherapie van ‘in het Groene Woud fysiotherapie ’.

-De behandelingen vallen onder de gecontracteerde zorg van FysioSilvolde. Of u in aanmerking komt voor vergoeding van je zorgverzekering, hangt af van de soort verzekeraar, de polis, en de klacht.

De algemen voorwaarden voor buitenfysiotherapie van ‘in het Groene Woud fysiotherapie’ :

-Client is zelf verantwoordelijk voor de ‘gevaren’ van de natuur zoals insecten, teken, ea (wilde) dieren. Ook voor struikelen en vallen, vallende takken, en gevaren  obv  (bijvoorbeeld) weersomstandigheden.

-Er is geen WC, wel een plastuit met desinfectie.

-Je stemt ermee in dat bij hoge nood gebruik moet worden gemaakt van de natuur om je behoefte in te doen. Er wordt hierbij gezorgd voor voldoende gelegenheid met privacy en een veilige setting.

-Afmelden kan tot 24 uur van tevoren kosteloos.

-Bij weercijfer 5 of lager van de betreffende gemeente, op weeronline.nl, kan de afspraak door client of door ‘in het Groene Woud fysiotherapie’ kosteloos geannuleerd worden ook binnen de 24 uur. Client heeft recht op een nieuwe  afspraak.

-Bij extreme weersomstandigheden (code oranje of rood KNMI) en/of vanaf windkracht 6 al dan niet met windstoten, en ook bij onweer): afspraken worden  geannuleerd. Ook als er geen contact tot stand gekomen is tussen ‘in het Groene Woud fysiotherapie’ en client gaat de afspraak niet door, en neemt client eigen verantwoordelijkheid. Er worden geen kosten in rekening gebracht.

– Bij temperaturen >29°C kan de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Dit hoeft niet maar is mogelijk.

– Als bovenstaande omstandigdigheden ter plaatse tijdens de afspraak ontstaan (bijvoorbeeld onweer) kan de afspraak kosteloos op initiatief van client enof  ‘in het Groene Woud fysiotherapie’ afgebroken worden; er worden  geen kosten in rekening gebracht.

-Bij slecht weer (weercijfer 5 of lager op weeronline.nl, zie bovenstaand), kan de afspraak binnen de 24 uur  kosteloos afgezegd worden door client of therapeut.

-Als de afspraak niet is afgezegd en toch regent het, of het is onaangenaam weer, dan heeft client geen recht op een nieuwe afspraak, en worden de kosten in rekening gebracht.

-Client weet dat we op een plek in de natuur zitten. De lokaties zijn zorgvuldig geselecteerd op rust, ruimte en privacy. Daarmee kan het toch  gebeuren dat er mensen lopen. Het is de verantwoordelijkheid van client en therapeut om hier op te anticiperen en zo nodig naar te handelen.

-de intake vindt binnen plaats: of bij FysioSilvolde of bij client thuis in gemeente Aalten, Doetinchem of Oude Ijsselstreek. Dit is een gratis service.

– Bij de eerste afspraak (via DTF of  of op verwijzing), wordt tijdens de intake gescreened of de klacht geschikt is voor de buitenfysiotherapie.

-Cliënt hoeft zich niet buiten te ontkleden.

-Cliënt wordt doorverwezen naar een binnenpraktijk als ontkleden bij de behandeling nodig is, of als de faciliteiten van een binnenpraktijk benodigd zijn.

 

 

In het Groene Woud fysiotherapie

Kamer van Koophandel                90584600

BTW nummer                                   NL004833444B85

Rekeningnummer                       NL50 RBRB 8841 7214 05