In het Groene WoudSlecht weer beleid

Wat te doen bij slecht weer?

Er is een duidelijk slecht weer beleid:

 

*Annuleren van een afspraak kan kosteloos binnen de 24 uur, bij weercijfer 5 of lager op Weeronline.nl .

*Bij extreme weersomstandigheden (code geel, oranje of rood KNMI) en/of vanaf windkracht 6 al dan niet met windstoten en/of temperaturen >29°C) en bij onweer ter plaatse gaat de afspraak niet door; ‘in het Groene Woud fysiotherapie’ zal proberen tijdig contact met je op te nemen, maar als dat niet gelukt is, neem dan je eigen verantwoordelijkheid en kom niet naar de afspraak. Er zullen natuurlijk  geen kosten in rekening gebracht worden.

*Als de afspraak afgebroken of afgezegd moet worden i.v.m. onweer, worden geen kosten in rekening gebracht.

*Als de afspraak niet is afgezegd en toch regent het, of het is onaangenaam weer, dan gaat de afspraak gewoon door (niet bij onweer).  ‘in het Groene Woud fysiotherapie’ zal zo goed mogelijke facilteiten scheppen om op een zinvolle manier te kunnen oefenen. Ook kan regen juist bijdragen aan ontspanning; via je zintuigen is er van alles te ervaren. Natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat je niet kletsnat wordt; dit met extra faciliteiten zoals een vissersparaplu van 3 meter doorsnede. Neem zelf bij wisselvallig weer ook regenkleding mee. (Voor de zekerheid neem ik ook altijd een reserve regenjas mee).

KNMI is leidend mbt de weercodes; deze geeft ze nl zelf af. KNMI geeft geen weercijfers af.

Weeronline.nl is leidend mbt de weercijfers. (Weeronline.nl  neemt de weercodes van KNMI altijd over, maar op KNMI.nl is dit mogelijk sneller te zien)

Ook bij matig weer kan er gewoon geoefend worden. Ook dit draagt bij aan ontspanning en herstel.