In het Groene WoudVerzekeringszaken

De buitenfysiotherapie volledig vergoed!*

De buitenpraktijk ‘in het Groene woud fysiotherapie’  is een verregaande samenwerking aangegaan met FysioSilvolde (Monseigneur Nolensstraat 10, 7064 GT Silvolde). FysioSilvolde declareert de buitenfysiotherapie  bij je verzekering, ook als je in Doetinchem of Aalten behandeld wordt. De intake kan bij jou thuis**, óf in de praktijk Fysiosilvolde. Als je o.b.v. je polis in aanmerking komt voor vergoeding van fysiotherapie, dan krijg je de buitenfysiotherapie volledig vergoed! ‘In het Groene Woud fysiotherapie’ werkt in opdracht van FysioSilvolde.

 

 

Veel informatie over verzekeringszaken m.b.t. fysiotherapie, vind je op de site van de consumentenbond. Hierin staat  uitgelegd wanneer je voor vergoeding fysiotherapie in aanmerking komt.

Een behoorlijk lang artikel, want het is ‘ingewikkelde materie’ tegenwoordig ☹….

Wat zijn de  voordelen van de buitenfysiotherapie via FysioSilvolde?

De verzekeraars bepalen via hun contracten hoe de zorg geleverd moet worden. Dit biedt nagenoeg geen ruimte voor innovatie  en zorgvernieuwing.  Door in opdracht van Fysiosilvolde  te werken kan ‘in het Groene Woud fysiotherapie’ toch deze  nieuwe, innovatieve duurzame zorg aanbieden, met vergoeding van de zorgverzekeraars.

Graag benadruk ik dat de geleverde zorg aan alle wettelijke eisen van het beroep voldoet. En natuurlijk worden dus ook de richtlijnen gevolgd, en ook hygiene wordt gewaarborgd. De zorg is is gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap. Lees daar meer over op de pagina over de invloed van natuur op herstel en op  natuuroprecept.nl .

 

*Volgens de bepalingen in je polis.

**in Aalten Doetinchem of Oude Ijsselstreek.